AMSTERDAMSE VVE'S: DESKUNDIG ADVIES EN BEHEER

Amsterdamse Vve's: Deskundig Advies En Beheer

Amsterdamse Vve's: Deskundig Advies En Beheer

Blog Article

Amsterdam Vve Beheer: Ervaring En Expertise


De coalitie NL Vergroent zet verschillende campagnes op, zoals de Week van de Groene Tuin, het Vergeten Plantseizoen en het NK Tegelwippen. Hun slogan is ‘Een groener Nederland begint in je eigen tuin’.


Atlas-medewerker Dieneke vergroende haar tuin in het voorjaar, geïnspireerd door de Week van de Groene Tuin. Hup, tegels eruit en groen erin: zo ontstond een vrolijke bloemenzee. 17-08-2022 16:27


Smart Home wordt steeds meer een volwassen begrip in Nederland. Huiseigenaren weten vaker hun weg naar Smart Homes te vinden, ze kennen de term en weten wat het inhoudt. Zij kiezen bewust voor de bijkomende voordelen, zoals mogelijke kostenbesparingen, verhoogd wooncomfort, hogere energiebesparing en een gezonder binnenklimaat. Goede ventilatie in een woning is belangrijk voor de gezondheid.


Een te hoog gehalte brengt gezondheidsklachten met zich mee, zoals vermoeidheid en hoofdpijn. Met een CO2-meter in een Smart Home is het mogelijk om de luchtkwaliteit te meten en registreren. Verslechtert de luchtkwaliteit, dan ontvangen de (dak)ramen automatisch een seintje om open te gaan en verse lucht binnen te laten.


Efficiënt Vve Beheer In Amsterdam


Amsterdam Vve Beheer: Betrouwbaar En EfficiëntAmsterdamse Vve's: Klantgericht Beheeradvies

Naast goede ventilatie biedt een Smart Home ook bescherming tegen schadelijke uv-straling. Zo zorgt FAKRO Solar zonwering ervoor dat bij het ontvangen van teveel zonlicht de zonwering automatisch dichtgaat en de bewoner beschermt. Bij Smart Home oplossingen denkt men al snel aan elektronische apparaten die met elkaar kunnen samenwerken om zo de energie te beperken en comfort te vergroten, zoals pv-panelen, lampen en cv-installatie.


Deze daglichtproducten zijn al enkele jaren voorzien van het Z-Wave communicatieprotocol. Combineer alle elektrische producten met elkaar in een Smart Home systeem en laat het eenvoudig en automatisch het binnenklimaat verbeteren. Dit verhoogt het totale wooncomfort. FAKRO daglichtproducten communiceren met elkaar via het Z-Wave protocol. Dit betekent dat de producten elektrisch te bedienen zijn via afstandsbediening, smartphone of tablet, maar ook dat het product in staat is om samen te werken met andere apparaten in huis.


???? #Oproep voor #Samenwerking: #Thuisgevoel #Onderzoek 2024 "Ik geef thuis in Dronten"???? In 2024 zetten wij de koers "Ik geef thuis in Dronten" in om het #thuisgevoel van onze #huurders te versterken. Om dit doel te bereiken, zijn wij op zoek naar partijen die ons willen helpen bij het opzetten en uitdenken van ons "Thuisgevoel" onderzoek.


Amsterdam Vve Beheer: Optimalisatie Van BeheerprocessenAmsterdamse Vve Beheeroplossingen

✔We willen begrijpen wat een thuis betekent ✔Waar mogelijk knelpunten liggen ✔Hoe OFW hierin een positieve rol kan spelen, eventueel in samenwerking met onze partners. Het onderzoek omvat onder andere de beleving van de woning, leefbaarheid in de buurt, en mogelijke verschillen in thuisgevoel per doelgroep. ❔Waarom deze oproep❔ Door samen te werken met experts en partijen vanuit verschillende achtergronden en disciplines, die affiniteit hebben met ons doel, kunnen we een diepgaand en waardevol onderzoek neerzetten dat ons in staat stelt concrete verbeteringen aan te brengen en te sturen op het thuisgevoel voor iedereen binnen onze doelgroepen.


Amsterdamse Vve's: Proactief Beheeradvies


????Wat wij zoeken????? ✔Onderzoeksbureaus met ervaring in thuisgevoel-, woongeluk-, woning- en leefbaarheidsonderzoek. ✔Experts op het gebied van community building en sociale betrokkenheid. ✔Creatieve denkers die vernieuwende ideeën kunnen genereren om het thuisgevoel te versterken. ✔Organisaties die affiniteit hebben met de lokale gemeenschap in Dronten. ????Hoe kun je betrokken raken????? Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan dit project, neem dan voor vrijdag 1 maart contact met ons op via met als onderwerp "Deelname Thuisgevoel Onderzoek 2024".


Wij zien uit naar een vruchtbare samenwerking en de gezamenlijke ontwikkeling van een project dat écht het verschil maakt in de levens van onze huurders. ????Laten we #samen #bouwen aan een #thuisgevoel waar iedereen #trots op kan zijn!???? .


Advieswaarden 2021 van de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) Gezondheidsraad: Gezondheidswinst door schonere lucht (2018). Dit advies gaat in op de noodzaak en mogelijkheden om gezondheidswinst te boeken via verdere verbetering van de luchtkwaliteit. RIVM: Luchtkwaliteit en gezondheid (2018). Dit is een GGD-richtlijn medische milieukunde. De vernieuwde richtlijn biedt onder meer een overzicht van wetenschappelijke studies naar gezondheid en luchtkwaliteit en de betekenis van nieuwe (Europese) beleidsontwikkelingen.


Amsterdamse Vve's: Op Maat Gemaakt Advies


Vve AmsterdamAmsterdam Vve Beheer: Oplossingsgericht En Efficiënt

Ook bevat de website tips en voorbeelden uit de praktijk en biedt enkele handvatten om gezondheid mee te wegen binnen het omgevingsbeleid. De gids is ontwikkeld om van te leren, ervaringen te delen en inspiratie op te doen. Met de Atlas leefomgeving kunnen gebruikers op postcodeniveau milieu- en gezondheidsinformatie over leefomgeving opvragen.


Het samenbrengen van ruimtelijke ordening en gezondheid staat ook wel bekend als bekijk het hier gezonde verstedelijking. Samenwerken en verbinden staat daarbij centraal. Tussen mensen en tussen bijvoorbeeld mobiliteit, gezondheid, groen en water. In 2014 verscheen een 'trenddossier' over dit onderwerp:Gezonde Verstedelijking; de invloed van ruimtelijke inrichting op de gezondheid van stadsbewoners (pdf, 2.2 MB).Dit cahier is gemaakt door Rijkswaterstaat, samen met het ministerie van VWS, het Planbureau voor de Leefomgeving, de gemeenten Rotterdam en Utrecht, de Fietsersbond en Deltares.


De meerwaarde van dit project zit vooral in de voorgestelde combinaties van maatregelen die op meerdere onderdelen positief uitwerken: lucht en geluid, gezondheid en leefstijl, actief en sociaal, veiligheid en schoon, voorzieningen en inrichting, en groen. Figuur 1: Per wijk is een overzicht gemaakt van de scores op de verschillende indicatoren per wijk ten opzichte van het gemiddelde van Utrecht.


Ook kan worden ingezet op verkeersvrije en leefbare straten (‘leefstraten’), meer plekken om fietsen te stallen, het gebruik van zogeheten deelauto’s stimuleren en een betere handhaving op asociaal rijgedrag. Figuur 2: Infographic met overzicht van maatregelen. Bovenstaande is voor Utrecht als geheel. In de factsheet is per Utrechtse wijk een infograhpic met overzicht van maatregelen opgenomen.


Vve Beheer Amsterdam: Toonaangevende Dienstverlening


De benodigde informatie is verzameld uit beschikbare Utrechtse databestanden, wijkgesprekken en (inter)nationale bronnen met leefomgevingsmaatregelen. Aanvullend heeft het RIVM luchtkwaliteitsberekeningen uitgevoerd om op wijkniveau een beeld te krijgen welk aandeel de verschilleden lokale bronnen leveren aan de totale luchtkwaliteit. Het aanvullende rapport bij de factsheet bevat achtergrondinformatie bij de factsheets om onder andere de voorgestelde maatregelencombinaties te kunnen beoordelen en uit te voeren.

Report this page